Tokohommeloita otettiin raviksen parkkipaikalla Heljän ja Katjan kera. Taralle ensin pari liikkeestä istumista, joista eka meni susiks, mutta pari seuraavaa onnistui. Otettiin siis käskytettynä, ja saattaahan tosiaan olla, että se sotkeekin Taran ajatukset. Pitääpä siis tehdä käskytettynä useamminkin. Luoksetuloa käskytettynä, oli ihan ok. Pari hyppynoutoa, vähän normia enemmän haukkui jo hypylle mennessä. Hyvät palautukset ja muu tilpehööri. Tunnari, Heljä laittoi kapulat, oli oikein hyvä. Ruutuun meni, vasta toisella maahan. Koska olin käynyt taputtamassa ruutua vähän aiemmin, se oli etsivinään sieltä ruokaa. Vähän ruudussa pysymistä, jossa jossain vaiheessa nousi istumaan. Hyvä seuraamaan tulo.Tärkeintä on, että tähän liikkeeseen on nyt tullut joku tolkku.

Taimelle ensin suuntia (o-o-v-v-o) kaikki oikein mallikkaasti. Suoria luoksetuloja, muutamaan käskytyshäiriö. Kaksi ruutuun menoa, joissa ekassa vähän himmaili kun ei nähnyt kosketusalustaa, toinen oli reippaampi. Voittajan kaukoja otettiin takapalkalla, oli hyviä. :) Paikkamakuussa oli ihan ok meininki. Otti lonkkalevon, ja oli rauhallisen oloinen. Mutta silti se meinasi välillä jotain liikuskella paikallaan, ja ihan rauhallisesti kielsin, se tuntuikin toimivan.


Jälki n:o 6

Tallasin eilen rannan nurmikolle jonkun 50-70 m jäljen kolmella kulmalla. Taimi taisi nostaa jäljen aluksi oikein, mutta itse koomailin ja en antanut liinalla löysää ja se lähti takajäljelle, jonka sitten korjasi oikein. Muuten meni hyvin, namivahvistuksia oli kulmien jälkeen. Lopuss ayksi keppi, jonka ilmaisi hyvin. Ideana olisi ollut se aloitus, mutta oman koomailun vuoksi se meni kyllä pipariksi. Pitää ensi kerralla olla hereillä.