Aamutuimaan lähdin hallille tekemään vielä kerran treenit ennen joulureissua.

Tara hihhuloi seuraamista, liikkeestä istumisen ja luoksetulon. Ne meni hyvin. Sitten ruutu, agiesteitä oli matkalla, ei siis juoksulinjalla, mutta sivuilla. Tara meni äärettömän upeen hienon parhaasti ruutuun ihan suoraan ja maahan oikein pätevänä. Toisto aivan yhtä hieno, ja olin aika helkkarin ylypee tuosta koirasta. Kaukoja tehtiin parisen settiä, vähän säätöä aluksi, mutta Taran meno ei latistunut. Loppuun saatiin täyssetti onnistuneesti, jonka seurauksena sitten riehuttiin pikkuisen. Häntä pysyi pystyssä loppuun saakka.

Arvi vaan hihhuloi seuraamsita, putkia, A-estettä ja sen sellaista. Hyvä mielennosto ja iloriemutreeni.

Taimin kanssa alkuun seuraamista. Perusasennot ovat kuin ovatkin eteen hilautuneet, joten siihen kiinnitettiin huomio, ja ne parani hyvin nopeasti. Näitä muistettava nyt tarkkailla ja vahvistella! Tein pari maasta eteentuloa, ikään kuin luoksetulon lopun, josta siirryimme ruudun aloituspaikkaan. Taimi juoksi oikein reippaasti ja hienosti ruutuun, josta palkka italianpallossa. Toinen lähestys aivan yhtä hyvä, nyt myös maahanmeno ja minun käpöttelyä, ja palkka ruutuun lopuksi pysymisestä. Ai että oli makiaa, kun onnistuivat ihan täydellisesti! :) Tunnari tehtiin kahdesti, ekalla kerralla otti taas oman, mutta tarkisti vielä toiset ennen kuin toi minulle. Toinen oli sitten suoraan varmempi, ja toi heti. Kaukon aloitusnousut molemmilla mahdollisilla tavoilla, pätkä seuraamsita ja loppupalkalle.

Olipa erittäin hyvä mennä ottamaan vielä pikkutreeni ennen joululaitumille siirtymistä. Ihan parhautta! Nyt sitten lomaillaan ja syödään muutamat päivät rauhallisin mielin. :)