Tokottelua siis pienen talon Kalkkisissa pihalla. Taimi aloitti suunnilla, jätin sitä merkin taakse, joskaan en lähettänyt sitä merkille. Ei erityistä mainittavaa, just niin ku piti. Tunnareita tein sellaisella harkalla, että tein kolme tunnarikasaa, joissa siis vääriä reilusti ja oma jokaisessa. Hyvät ja nopeat tunnistukset ja palautukset. Jääviä tehtiin vähän salamamuodossa, ja asennossa pysymistä pitikin sitten harjoitella. Kun menin Taimi ohi oikealta puolelta, se helposti halusi alkuun kääntyä, mutta eihän niitäkään olla tehty herra ties.. ehkä koskaan ellei joskus ihan alussa. Muuten on kyllä tullut aina mentyä vasemmalta ohi tai muuten hilluttua ees taas. Mutta hiffasi heti kyllä juonen, kun harjoiteltiin, ja sitten hyviä.

Taralle seuraamista, jossa sillä on nyt vähän outo juttu tullut. En tiedä liittyykö se siihen, että jos kävelen naksutin kädessä, se alkaa tehdä omia aikojaan istumisia tai muita pysähtelyjä. :D Korjailtiin tätä sitten. Lisäksi kaukoja ja luoksetulon maahanmenoja, jotka hurrrrrrrrrjan hyviä! Arskaboille seuruuta ka takapäähallintaa kartionkierrolla. Kaukoja ja luoksari pysähdyksineen.

Koirat pääsevät aina nauttimaan pihailusta, kun on lumitöitä yms. tehtävänä. Lumitöitä on toki riittänyt ihan yllin kyllin viime aikoina. Viime yönä rysähti katolta lumet alas niin että talo tärisi. Meinasin ehkä saada sydärit, ja koirilla oli hälytystila päällä, mutta kukaan ei saanut halvausta. Tara on siitä kyllä kiva, että vaikka sillä on herkkyyksiä, ääniarka se ei ole. Koirat eivät millään kyllä meinanneet uskoa, että ei sieltä ketään ukkoylijumalaa ole sisälle tulossa. :D Seuraavan kerran kun rymisi, niin ei ne enää viitsineet tehdä numeroa.  Mutta tässäpä vähän kuvakuulumisia. :)

 

Valppaat vahdit havaitsevat pulujen tekemän ilmatilaloukkauksen

P1030614.jpg


Pihailun iloja

P1030610.jpg


P1030609.jpg


P1030608.jpg