Enon ryhmiksessä käytiin Taimin kanssa täydentämässä näyttelyistyä saatavien värinauhapätkien rivistöä uudella värillä: keltaisella a.k.a. tyydyttävällä laatuarvostelulla. Nyt kokoelma koostuu yhdestä keltaisesta, kahdesta sinisestä, kuudesta tummanpunaisesta ja kahdesta vaaleanpunaisesta nauhasta (onhan näissä näköjään tullut jokunen kerta käytyä pyörimässä :D). Tosin niitä nauhoja ei ole konkreettisesti säästetty. Tuomari Saija Juutilainen oli koirille ja ihmisille miellyttävä, ja arvostelu monipuolinen. Tässä arvostelu:

Hyvärunkoinen, jolla hyvät mittasuhteet ja riittäväasti luustoa. Narttumainen pää ja hyvä ilme ja xxxx(?) kookkaat korvat. Hyvä kaula. Turhan jyrkkä lantio. Tarvitsee paremmat kulmaukset eteen, hyvät takana. Hyvä karvanlaatu ja pituus, kovin ohut karva karvanlähdöstä johtuen. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu vaivattomasti. Selkälinja saisi olla jäntevämpi ja liikkeissä enemmän voimaa ja ulottuvuutta. Mukava luonne.

Tuomarin kommenttina oli myös, että pieni ylipaino haittaa samoin karvattomuus, joka tekee korvista vielä kookkaamman näköiset. Liikkeetkin kaipaavat voimaa. Äh, jotenkin en nyt osaa esittää sitä noiden liikkeiden osalta edustavasti. Nyt varmaan on aika pitää taukoa näistä ja katsoa josko koira kehittyisi johonkin suuntaan, ja katsoa sitten sitä edullista esiintymistapaa. :)