No johan sitä treenattiin taas tänään lähikenttiksellä, kun piti saada treenit pois muuton vol. kaksi alta. Esittelin yleisölle, miten ollaan saatu uusi kiva treeni ohjatussa, ja kettu sekä turkoosi karvapatukka toimivat taas noudon kohteina. Kaks vasenta, kaks oikeeta ja vielä yksi vaikea vasen, kaikki hienosti tyynni.

Luoksetuloa, ylläri, otettiin kanssa. Ensimmäinen maahanmenoon asti, toinen taakse, kolmas kokonaan, olisiko sitten ollut taas seisomisesta taakse ja viimeinenkin samoin isommalle palkalle. Jos jätetään huomioimatta toisen seisomisen läpitulo, joka kyllä oli nyt tapaturma Taran louskuttaessa koko mummokoiran sydämen kyllyydestä niin että Taimi ei varmasti kyllä kuullut käskyä, oli treeni ihan sairaan hieno! Seisomiset eivät ainoastaan pysyneet, vaan myös olivat nopeammat kuin ehkä koskaan (ainakin subjektiivisesti arvioituna). Ja miltä Taimi näytti... wau.

Tara esitteli kuinka mummo repeää tukialkkareistaan. Teki sikahienon luoksetulon (siis jopa maahanmeno ja vaikka se oli tuossa tilassa). Samoin kaukoissa, kokosi täysin itsensä, ja uppee ylipitkä setti. Lopuksi Arvi sai puolestaan esitellä, miten se sekoaa uudesta patukasta. Seuraamista, seisomista, luoksari ja kaukot. Ja ennen kaikkea kentän ympäri juoksentelua patukan kanssa.