Otettiin lähikentällä taasen tokopätkää koko porukan kanssa.

Arvi teki seuraamista, joka oli taas hieno. Onpa mukava tunne, että se on taas palautunut hyväksi ja rennoksi tässä. Pitää vaan alkaa harjoitella koemaisissa paikoissa ja tilanteissa, jotta sen saisi sielläkin toimimaan. Kaukot toimi, luoksetulon pysäytys toimi, liikkeestä seisominen toimi. Noutoa 3 kappaletta todella intoa täynnä tehtynä, kaikki toimi. Koira toimi. Ja Arvin luovutusasento oli tiivis ja hyvä, kesti pitää kapulaa suussa tosi hyvin. *Ylpeilee*

Tara teki ruutua kupille pariin otteeseen. Sitten lähetin sen tyhjään ruutuun, josta se meni ohi, siis yli ohi, ei kaartanut onneksi. Noh, korjattiin tilanne, ja se meni ihan hyvin ruutuun vauhdilla, pysähtyi ja meni maahan. Ajattelin kokeilla toisen kerran, mutta sittenhän se jo menikin plörinäksi. Ei muuta kun kupille lähetystä. Ihminen ei opi. Kun se pysähtyy nykyään ja menee maaten, ei ole syytä nyt taas epävarmistaa sitä niillä pysäytyksillä, vaan seuraavat 10 ruutua vaan kupille suoraan. Ruudustä lähdöt toimii nyt hyvin. Kaukoja tehtiin "reppuesteellä". Onnistuu, jos se keskittyy. Luoksetulon pysäytykset oli hianot, kun niitä opeteltiin erikseen, ja sitten liikkeenäkin toimivat. On niin kiva, kun on nyt säännöllisesti tehnyt toistoja, niin alkaa tulokset näkyä. :) Kotipihassa otettiin vielä tunnaria, välillä se meinasi liikaa innostua, mikä näkyy väärien kapuloiden nosteluna (siis hetkeksi suuhun ja tiputus seuraavan kapulan kohdalla), mutta siitä kielsin heti. Kun keskittyi, niin meni tosi hyvin. Toistoja 6-7.

Taimi keuli seuraamisessa. Pöööh. Kiva kun on tuota intoa, jospa nyt sittean haettaisiin tarkkuutta. Ja tehtiin yhden - parin askeleen seuraamisia, käännöksiä jne. ja paikka parani onneksi. Kaukoja (istu-maahan-istu..) tein jo vähän pidemmästä matkasta, istumaan nousut on hyviä, maahan meinaa välillä heittäytyä eteenpäin. Luoksetulossa oli vauhtia. :) Luoksetulon pysäytyksiä muutamat, ja sitten liikkeestä seisomista. Toisen kerran seuraamisessa oli ekstranamipurkki taskussa Taimin tietämättä, ja sai sen hyvän pätkän jälkeen. Se tykkää sikana siitä ekstra-ylläristä, innostuu sikana. :D Lopuksi nosteltiin esineitä, ja sitten heittelin narupalloa, ja kerran noutokapulan, jonka se toi nopsakkaan.