Heidin ja Elsa-pyrrin kanssa käytiin tokoilemassa tänään raviksen parkkiksella. Aloitin Taran luoksetuloilla, tai aluksi vähän perusasentoja ja eri kohdissa, palkkaa ja palkkaamattomuutta. Sitten niitä luoksereita, eka ihan kokonaan suorilta. Molemmat pysähdykset jees. Seuraavan meinasin palkata seisomisesta, mutta ei pysähtynyt. Uusinnalla pysähtyi, samoin viimeinen kokonainen oli ihan loistava! Kaukoja takapalkalla, ja nyt Tara kesti hyvin kasassa. Hipsutti pikkuisen tassuilla, mutta ei juuri edennyt, maahanmenot tosi hyvät, ja istuminenkin parantunut. Lopuksi palkkionouto hypyn yli, jossa vähän sähläämistä ekassa, mutta toinen onnistuikin hyvin. :)

Taimilla oli noutosulkeiset. Alkuun hyppynouto, joka onnistui heti niin hyvin, ettei toistoja otettu. Yksi metallin palautus, laukalla ja suora luovutusasento. Toinen kokonaisena, laukkasi mennen tullen ja luovutus taas suora. EIpä sitäkään sitten sen enempää, onnistui yli odotusten. Kolmanneksi tunnari kokeenomaisesti. Taimi oli vähän turhan vireessä tähän liikkeeseen, nuuski pariinkin kertaan mutta kuono ei vaan mennyt oman kapulan kohdalle, ja se otti sitten väärän, lähti tuomaan pari metriä, kääntyi vauhdista, kävi hakemassa oman ja toi reippaasti minulle. Odotti luovutuksenkin nätisti, ei tarvinnut pelätä kapulan tippumista. :) Vaikka tulikin virhe, toiminta oli tosi itsenäistä ja varmaa, mikä oli tosi kiva juttu. Vahvistellaanpa taas vähän niitä tunnistuksia jatkossa. Loppuun kaukoja. Keskittyminen oli aavistuksen hakusessa, ja ihan ei mennyt niin hyvin kuin on ollut tapana. Pitää joka tapauksessa rohkeasti tehdä eri ympäristöissä näitä.

Tehtiin vielä Elsan kaverina paikkaistuminen ja lyhyt paikkamakuu, jotka oli hyvät. Treenin jälkeen käytiin Taran ja Taimin kanssa kaupunkilenkillä pitkästä aikaa.