Eilisestä jotain. Pidetiin koirien kanssa aivotuuletuspäivä, ja lähdettiin mustikkametsään. Eihän sitä nyt ihan ilman mitään treenivermeitä osannut lähteä, joten Taimille otin jälkikeppejä mukaan. Laitoin ne jonoon muutaman metrin välein ja lähetin Taimin matkaan. Aluksi se mainasi rynnätä ilmeisesti vain jäljestämään, mutta estin sen etenemisen jäämällä seisomaan paikoilleni. Kohta Taimi hiffasikin, että jotain tarttis ehkä tehdä jotta matka jatkuisi, ja se meni maaten ensimmäiselle kepille, joka oli siinä hihnan ulottuvissa. Seuraavallakin meinasi vielä ryysiä, mutta sitten tajusi, mikä homman nimi on, ja loput meni hienosti. Tein vielä toisen setin ja se olikin jo ihan mallikasta alusta loppuun. :) Loppuaika menikin sitten metsässä juostessa ja mustikoita syödessä - tai sammalta kun Arvista puhutaan..

Tänään käytiin sitten tekemässä pellolle jäljet Taimille ja Arville. Arvi meni rauhallisesti ja tarkasti n 70 m. pitkän jälkensä. Nameja ei ollut todellakaan kaikilla askeleilla, ja jäljessä oli sekä mutka että kulma. Taimilla oli pidempi jälki, jossa oli aika paljon tyhjiäkin mukana: välillä yksi, kaksi tai enimmillään kolme-neljä taisi olla putkeen. Kaksi kulmaa löytyi myös. Taimi meni melko vauhdikkaasti, vaikka söi kyllä namejakin ja pysyi hyvin jäljellä. Vaikka vauhti oli tosiaan nopeaa, niin oli hauska katsoa, miten tyhjilläkin sen pää heilui askelten myötäisesti. :D Eli ei siinä mitään vaikka vauhtia oli, sillä se työskenteli hyvin.

Lopuksi mentiin taas mustikkametsään, ja koirat pääsivät myös uimaan suolampeen. Näin maastossa käärmeen (en tiedä oliko kyy vai rantakäärme), joten sitten liuettiinkin paikalta melko nopeaan, sillä Taimin tekemät myyrähypyt alkoivat tuntua vähän pelottavilta, kun ei tiennyt mitä siellä maassa oikeasti on..