Taimin kanssa oltiin tänään Taimin ensimmäisellä agilitykurssilla! Hukkaputken Matti Mustonen oli kouluttamassa, ja olimme alkeispainotteisessa ryhmässä, jossa oli suunnilleen samantasoisia tai vähän pidemmällekin kerenneitä koirakoita.

Taimi suoritti hienosti treenipätkät, joita sen kanssa tein. Teimme huomattavasti tähän astista vaikeampia harkkoja, muttei kuitenkaan sellaisia, joita en olisi Taimin uskonut tekevän. Tehtiin niin 180 asteen käännöstä kuin valssejakin, pisimmillään 6 hypyn pätkää. Hienosti meni! Tehtiin myös hankalampaa putkelle lähteystä kuin mitä olen tehnyt, ja sekin onnistui, tosin kaipaa paljon vielä harjoitusta. Putki ei muutenkaan ole Taimin lemppari, vaikka se usein monille on. Sen mielestä kontaktit on paljon kivempiä. :D  Tehtiin myös pari rengasta, ja haki hyvin.

Tykkäsin Taimin työskentelystä. Se jaksoi koko treenin, ja sen sai innostettua hyvin. Kyllästymistä / väsymistä ei tullut. Taimi tuntuu myös keskittyvät tosi paljon aina annettuihin tehtäviin, eikä höslää tai häslää. Vauhti oli rauhallinen, mutta etenevä. Luulen, että varmuuden lisääntyessä sitä saadaan lisää. Kaiken kaikkiaan jäi kiva mieli kurssista. :)