Käytettiin aamu taas agilityn maailmaan. Sääkin suosi, aurinko paistoi välillä ja muuten oli pilvistä, eikä sateesta vielä tietoakan. Oli kyllä niin hyvä tapa taas aloittaa päivä.

Arvista ei voi taas muuta sanoa, kuin ihanaa Arvi, ihanaa. Meno oli riemukasta ja vauhdikasta. Otettiin keppejä ja hypyillä pyöritystä. Hyvin meni, ja intoa oli myös niissä pyörityksissä, vaikka toistoa tuli. Tein myös sivuttain vientejä (vai mitä ikinä oikeasti ovatkaan) ja Arvi alkaa lukea niitä hyvin. Joskus ryhmätreeneissä ollaan niitä viimeeksi tehty. Kaarrokset pienenivät, ja ovat muutenkin olleet nyt ihan kohdillaan.

Taimin kanssa tehtiin ihan alkuunsa pieni harjoitus, jossa 180 asteen käännöstä: meni hyvin. Keppejä otettiin 4:llä kepillä, vaihdoin kaikki kepit samanvärisiksi vähentääkseni häiriötekijöitä, ja otettiin keppejä leluleikin avulla. Ne menivät hyvin! Tehtiin useampi toisto ja myöhemmin vielä kaksi kertaa, ja kaikki onnistui. Nyt vaan nostatetaan noilla konsteilla sitä keppimotivaatiota, ja mennään tarpeeksi helpolla vähän aikaa. Uutena aloitettiin välistävetoja, ja se treeni sujuikin paremmin kuin olisin voinut toivoa. Kontakteista tehtiin A, joka oli kentällä valmiiksi. Koko treeni vedettiin lelun voimalla, ja taistelu vaan kiihtyi loppua kohden. On se aika likka, oli niin hyvä mieli kyllä treenin jälkeen, että tämä päivä taitaakin mennä iloisissa merkeissä.

Tara teki jonkun pätkän esteillä, mutta sen päätreeni sijoittui loppuun, kun laitoin suoran putken jälkeen vähän matkan päähän ruudun, johon iso näkyvä namikippo. Tehtiin tällä muutamia toistoja, joihin saatiin hirveä vauhti! Ja tavallaan ehkä tämä ei ole pöllömpi tapa, sillä putkesta sille avautuu näkymä suoraan ruutuun. Kun kipossa oli tarpeeksi nameja, ehdin itse hyvin ruutuun palkkaamaan Taraa. Otettiin vielä muutamia toistoja ruudusta maasta seuraamiseen lähtemisiä. Keskityttiin vauhdin luontiin, ja tämäkin onnistui!