Viime viikon päivitykset Hertan kanssa pidetyistä hallitreeneistä on jäänyt kirjaamatta. Tara pääosaili hallilla, jossa tehtiin Rasan kanssa paikkamakuu (kävin piilossa, huomautin heilumisesta). Itse liikeosiossa tehtiin seuraamista, joka oli ihan valtavan mukavaa! Ei puhdasta (harvoinhan se on), mutta asenne ja kuono pysyi oikeassa suunnassa. Ja nythän tehtiin suht hiljaisessa hallissa. Toivoa siis on! Mitähän muuta tehtiin.. ainakin ruutu, jossa jäi nuuskimaan eikä kuunnellut maahanmenoa ekalla, mutta onnistunutkin saatiin aikaiseksi. Tunnarissa alkuhässäköissä vaikeutta, sitten hyökkäsi kapuloille ja nosti väärän ennen kuin otti oikean eli sen viereisen. Kaukot hyvin läheltä, mutta hyvin hienosti!

Arvin kanssa tehtiin myös, kivaa touhuamista ja asennetta, jonka liki torpedoin, kun se kääntyi liikkeestä seisomisessa, ja nostin sen paikoilleen. Ilme muuttui, vaikka palkkailin sitä pysymisestä. :/ Hitto kun pitää olla tyhmä joskus...

Taimin osio koostui vain leikkimisestä ulkona. Note to self: Jos se leikkiessä odottaa namia, leikki pidetään lyhyenä. Jos leikitään erikseen, leikki voi olla erilaista. 

Tänään käytiin Niikalla Riikan ja Heljän kanssa. Taimi aloitti seuraamisella ja liikkeestä istumisella. Luoksetulo superpysähdyksineen, ja ruutu hienosti loppuun asti menolla. Vähän kettuleikkiä, jossa odotti lopussa liikaa herkkua, eli näitä vähän eriteltyinä jatkossa (kuten mainittu).

Tara teki kontaktihommia ja seuraamista, hyvin kokosi epävarmuuksien jälkeen. Liikkeestä istumisessa erehdyin kehumaan hienosta istumisesta, jolloin vapautti itsensä kun kävelin ohi - Taralla kehut vasta loppuun (myös ruudussa havaittu). Luoksetuloa pitkästä matkasta, tehtiin vain seisomista, jossa heitin sille palloa - tätä otettava! Hetsailin väleissä liikaa, kun se lähti vissiin joka kerta vaan nopeammin ja nopeammin luokseni kutsun saatuaan... Loppuun ruutua, jossa oli tehty namilla palkkauksia, joten haisteluksi meni, eikä maahanmenoja kuunneltu tai kuultu. Itseasiassa hallilla oli Martilla ollut makkaraa ruudussa, joten se saattoi aiheuttaa silloin saman. Uusinnassa aika kova käskytys, jossa meni maahan. Kolmas kerta täydellinen. Taran kanssa on nyt oltava tarkkana, ettei tee liian vaikeasti ts. Tara ekana ruutuun, ennen kuin sinne heitellään muille nameja. Maksimoidaan onnistuminen ja se, ettei nuuskuttelu palaa.

Arvin kanssa tehtiin taas ennen varsinaisia treenejä, palkkana tennispallo, josta se vallan riehaantui. Teki melkein avon liikkeet, haukkua oli, mutta hallilla tullut ilmeenmuutos hommiin ei enää ollut mielessä edes liikkeestä seisomisessa, jes! :) Lopuksi kun heittelin tennispalloa, se jäi tappamaan sitä pitkäksi aikaa kentän reunalle - oli vissiin tosi mieleinen lelu.

Taimille erillisleikki vielä lenkkeilyn jälkeen, ja hyvin pelas hommat. :) Just niinkuin ajattelinkin. 

Muuta: Loppuviikko ja viikonloppu vietettiin vuosittaista poropaimennustapahtumaa seuraten. Kannustettiin Aikaa kilpailussa, ja meno olikin oikein hienoa. :) Parannettiin maailmaa, ja ihan kiva oli olla erossa jopa omista koirista, kerkesi seurustella ja seurailla enemmän muita. Taimi on aika tärpeillään kotona, joten juna (Tara --> Taimi --> KORPPU!) on valmis..