Eilen pääsin sohvalta ylös ja tutkailemaan lähilenkkiä aiempaa pidemmälle. Se jatkuu vaiks kui, ja siellä on erilaisia mahiksiakin. Fasaaneja oli miljoona. Koirien suhtautuminen on se,että ne kuulostelee koko ajan, ja ovat jokainen (myös Tara) käyneet nyt pöläyttämässä ne lentoon, johon homma sitten jää. Kuuntelevat minuakin kyllä, vaikkakin ovat aika jännittyneinä kulkiessaan, kun niitä fassuja nyt vaan on polkujen vierellä millon missäkin puskassa. Tänään kyllä olin ehkä hiukkasen liikuttunut, kun Arvi pöläytti maassa olleen fasaanin puuhun, ja jäi pystykorvan oloisena seisomaan puun alle, kaula pitkäksi kohti latvaa kurotettuna. Siinä se heilutti häntää ja lopulta sieltä alkoi irrota haukkuakin, pikku pystykorva! Ja Arvilta tälläinen käytös on juuri puuttunut. Ja nyt 7-vuotiaana pikku pystäri heräilee. No, kutsuin sen sitten pois, ja yritän toki polla ruokkimatta näitä fasaanijuttuja.

Tänään käytin ottamassa pikku treeniä ja siihen päälle lenkki. Taralle ruutuja hienosti onnistuneina, jääviä, kaukoja, luoksetuloa, jotka onnistui ihan superisti, vaikka otettiin ne vielä alkuun kun sillä oli suurin into. Maahanmneot oli tosi hienot!  

Taimin kanssa himmailtiin seuruupaikkaa hieman taaemmas, kun se keuli sataviiskytmiljoonaa. Tästä jatkettiin jäävillä, kaikkia tehtiin taas. Pitäisi vaan tehdä kaverin kanssa tai peilin kanssa, jotta ei itse katsele taakse ja opeta vääriä merkkejä liikkeisiin. Se on tämän hetken pelko. Vaan että voisi kävellä normisti katsomatta mikä asento sieltä tuli.

Merkissä puututtiin nyt siihen, että tarkoitus ei ole kaataa kartiota.. Kaatuneista meni "oho"tellen laittamaan kartion takaisin pystyyn, ja se auttoi. Jätin siis ne palkkaamatta toki myös, ja sain useita kaatumattomia toistoja. Sama toiselta puolelta. Ohjatun suuntia ilman merkille menoa, ensin juoksi päättömästi väärään ja lähti lelun kanssa huitelemaan ympäri kenttää. Vaikea pitää pokkaa... Sitten onnistuneita pari oikeaa ja yksi vasen. Ruutuun meno tehtiin myös maahanmenon kanssa, onnistui. Merkillä pysymistä otettiin erikseen, ja vielä siitä ruutuun menoja, upeita oli, joo. Oli hauskat sessiot, tämä on vaan sitä, mikä mielen piristää ja missä voi tuntea onnistuvansa. :)

Arvi hillusteli seuraamista, luoksaria, joka taas oli tosi hyvä ja kartion kiertämistä. Sitten tosiaan heitettiin taas mettälenkki, ja nyt on tyytyväistä koirakansaa lattiat täynnä. Aurinkokin paisteli mukavasti. :)