..etenkin tuuli, mutta treenattiin Riikan kanssa kuitenkin. Koirat olivat jo ihan toimettomia, ja itseäkin alkaa hieman kyllästyttää kökkiminen.

Arvin kanssa tehtiin alkuun jotakin pientä. Sueraamista ja luoksaria lähinnä, ja Arvi teki ihan hiljaa hommia lelupalkalla. :) Jossain vaiheessa haukkui vaatiakseen, näitä ei toki kande palkkailla, mutta muuten oli kiva huomata, miten kiva sen oli tehdä. Kun se saa touhuta ja juosta paljon, se on tyytyväinen. :D

Taran kanssa en ollut ihan käynnissä vielä, ajatukset harhailivat. Seuraamisen tapaista yritystä, mikä lässähtää lähellä häiriöitä (maassa roskia, tahroja, auto, ihminen välillä ja välillä ei). Luoksetulo kuitenkin ihan ok, vähän pitkät pysähdykset mutta ei ihan järkyttäväkään. Ruutu oli epäonnekasta yritystä, kun Tara juoksi tarkistelemaan roskia. Seuraavaksi juoksi ohi ja huomasi virheensä ja palasi luo. Kaksi ihan hyväkin, joissa se sitten taas haukkui, kun vähän se kait oli nyppiintynyt ja hämillään, kun onnistumisia ei kuulunut. Läheltä taas ihan jees. Kun pääsi palkkaamaan, niin parempi. Kaukoja muutamasta metristä, seisomaan pomppasi eteen aika vahvasti, joten läheltä sitten onnistumisia. Ei paljon hurrata. Muuten kyllä leikki ja innostui kivasti, joten Taralle ne taisi olla loppujen lopuksi ihan positiiviset treenit. Paljon taisi vaikuttaa oma olemus, sähköpaimenella olisi saanut vähän vauhdittaa nyt ohjaajaa.

Taimin kanssa loppuun vähän seuraamista namihäiriöiden kera, nämä kivoja. Kaksi upeaa ruutua, ekassa tosin aavistuksen pitkäksi, kun ei jarrut pitäneet, toisella osasi jarrata paremmin ja ihan oikeaan kohtaan. Eli se oikealle hakeutuminen on nyt kahdesti ollut kokonaan poissa. :) Yksi tunnari, joka oikein hieno. Otti hetkeksi väärän mikä näissä tuuliolosuhteissa ei ollut ihme, mutta ei mennyt hämilleen vaan vaihtoi omaan ja tuli kiireesti luokseni. Kiva Taimi! :)