Käytiin tänään Lappalaisten erikoisnäyttelyssä Jyväskylässä. Koiria ei ollut kehään: Taimihan on kaksi-karvaa-ristissä muodissa ja Surilla ei ikä vielä vähäänkään aikaan riitä kehiin. Mutta mentiin, koska oli hieno ilma, ja päästiin tapaamaan Kuloa ja Jekkua eli Taimin ja Martin lapsukaisia. :) Lisäksi katsottiin kennelpojan turnauskunto, joka olikin oikein erkkarin kestävä. Ei nyt ihan vielä lapsi ja koira -kisaan kuitenkaan.

Pennut oli reippaina siellä, oli kiva nähdä. Surikin vain hetken ärräsi Jekulle, joka oli ensimmäinen koira johon törmättiin. Sitten se olikin lunki. Tosin Kulon kanssa niillä oli pientä kissatappelun poikasta. ;) Suri vaan päätti sitten tekaista ilmeisesti virtsiksen ja tikisteli pissaa koko ajan. :( Huomenna pitää viedä näyte ja hakea mahdolliset lääkkeet.

Karvaton Taimi olikin autossa koko ajan, kun enpä tajunnut sitä sitten sieltä näytille ottaa. No ei siinä sitä näytettävää toki olekaan. :P Meni vaan aika niin nopsaan kavereita ja ystäviä tavatessa ja turistessa. Kiva reissu oli!

Tässäpä yksi kuva, jossa ei juuri kehumista, mutta kyllä siitä jotain (ehkä) näkee... :D