Arvin aksailut oli tänään muutaman viikon taukoilun jälkeen. Tai no mitä siitä nyt tulee, ehkä 3 viikkoa. Oli hauska treeni, ajattelin että se olisi mennyt kehnommin, mutta aikas kivaa menoa mutkissa ja koukeroissa! Sylkkäröinti onnistui hurjan hienosti, Arvi oli innoissaan, mikäs siinä tehdessä. :)

Jäin treenien jälkeen tokoilemaan Taimin ja Taran kanssa. Taimin kanssa ruutua pitkästä aikaa, liian pitkästä. Ruudut meni kyllä hyvin, mutta kun jätin sen merkille lähettääkseni ruutuun, se lienee odotti merkkileikkiä tai suuntia, sillä se ei osannut lähteä ruutuun. Kun jätin sen pari metriä merkistä ruutuunpäin ja lähetin samalla lailla - ei ongelmaa. Aloitin ruudut kyllä onneksi muuten lähempää ja matkaa pidentäen, kun tosiaan ei olla hetkeen tehty. Nyt vaan pitää rauhassa yhdistellä taas merkki siihenkin. Ruudussa joko seisomisesta palkka, tai maahanmenosta, ne oli hyvii.

No pitihän niitä suuntia ottaa myös. Ne sujui huipusti, ja matkaa pidennettiin. Nyt alka näyttää sille varmuudelle kuin toivon. Välimatka ei ihan vielä ole kapuloiden oikeat matkat, ja merkki sitten taas mukaan tähänkin, mutta hyvällä mallilla oujee.

Luoksari koklittiin myös pitkästä aikaa, ensin meinasi ennakoida seisomisen, mutta uudella kutsulla loppuun asti hyvin. Seuraava kokonaisena, kolmannessa seisomisesta palkka. Ok, vaikkei olla tätäkään just tehty. Loppuun vielä seuraamista suoraan, hitaasti, käännöksiä, askelia - oli todella hyvän tuntuista. 

Taran kanssa noutoa alkuun. Ruutuja tehtiin muutamiakin kertoja, se löytyi ihan hyvin. Ensin se juoksi aina ohi eikä kerennyt pysähtyä ruudun sisään, saatiin sekin korjattua aikaistetulla käskytyksellä. Yksi kokonaisena, Taran lemppari. Kaukot oli sekä hyvät että hiljaiset. Noutoja pari lisää ja seuraamista, siinäpä sitä olikin taas ladylle sopivat puuhat. :)