Tänään käytiin vetäisemässä pienet pikaiset tokot maneesilla. Kävin ennakkoon ottamassa parit kaukot ja merkit, ja Taimin varsinaisella vuorolla sitten kokeen 4 viimeistä liikettä putkeen kokeenomaisena.

Ohjattu: vasen. S-i-k-a hieno. Tiina sanoi, että ehkä paras ikinä. Voi hyvinkin olla. :D Suorat asennot, hyvä vauhti, no, kaikki natsasi. :) Metallinouto, jossa ei paljon kapulaa lämmitelty, oli erittäin hyvä myös. Tunnarissa haisteli kapulat paristi ennen kuin otti oman, ja toi suhteellisen nätisti; saattoi vähän rouhaista, muttei niin näyttävästi kuin viimeeksi. Ja kaukot loppuun, joissa m-s vaihdossa vähän sipusitti eteen, ihan vähän, ja s-i meni maahan. Paremmat kun viime kokeenomaisissa, eikä ihan nollan liike ollut ollenkaan, mutta näitä on yritettävä vielä vahvistaa. Muuten ei valittamsita, oli todella hauskaa! :)

Suri kävi tekemässä samoja juttuja kuin ennen, kun ei tässä ole mitään uutta keretty opetella. No, leikkii ja touhuaa hyvin, istuu ja menee maahan avitettuna. Mutta asenne alkaa olla kohdillaan, ja tarjoaa paljon kontaktia ja yhteistoiminta, joten se lienee tärkeintä. Eikun parit pentuluoksetulot otettiin tällä kertaa myös. Kotona sitten terästäydyin ja otin kosketusalustan ja naksuttimen käteen. Viimeeks, olikohan viikko sitten otettiin ekaa kertaa, silloin Suri ehkä vähän saattoi hiffata, että alusta oli se joku juttu. No, nyt se tarjotteli hienoja kosketuksia alusta asti, joten otettiin useita toistoja. :) Toinen juttu, minkä voisi ottaa rinnalle jalotusmaan, on nouto. Suri kun tykkää kannella tavaroita, kuten metallisia ruokakippoja ja kissojen painavaa keraamista kuppia, niin voisi olla että sitä saisi helpoisti tässä tehtyä. Nyt tuntuu, että pk-tottis on riittävä tottelevaisuusmuoto Surille, mutta katsotaan nyt missä vaiheessa sanani syön. :P