Ensin järjestän asiat niin, että pääsen Taimin kanssa treenaamaan, ja sitten se retale aloittaa juoksut. Se niistä ensi lauantain aksakisoista. Suri tuuraamaan siis. Surppanen teki hyppy - putki - hyppy, hyppy takaa - putki - hyppy takaa -juttuja. Se teki myös vähän välistävetoa ja kahdella rinnakkaisella kasipyöritystä, jota ei olla vielä tehty, mutta jonka se hanskasi aika smuuthisti! Suri teki hyvin juttuja, ja välillä se ei tullut palkalle vaan lähti palkkaamaan itseään hepankakan etsinnällä. Hehe. No, se ei ole niin palkkaorientoitunut, mikä tavallaan on hyvä, jos se tykkää ihan siitä tekemisestäkin jo alusta asti. :) Ja vaikka tänään kakkaa taas etsittiin ihan huolella, kun se tekee, se tekee kyllä 110%. Ja se tekee aina kun pyytää. Tehtiin myös putkea, johon oli vihdoin ilmestynyt kangas, ja puomia kahdesti oikein hienosti. Annoin sen mennä edellä hakien kontaktipaikkaa. Suri oli, on, tosi jees! Mie kyllä tykkään.

Ennen treenejä käytiin kaupungissa leikkimässä vähän Sumu-veljen kanssa. Aamupäivällä puolestaan hoidettiin kunnonkohotusta ja mielenvirkistystä hiihtäen. Mentiin joku reilu tunti hankia pitkin. Ne kantaa minut suksilla ja koirat ihan noin. Meinasin irrota nahoistani, kun tajusin, miten hienot lenkit meille tulee hankiaisen aikaan. :) Ja koirilla kunto kesti juosta tämän reilun tunnin, lopussa Arvi vähän maleksi takanani, mutta Tarakin veteli loppuun saakka.

Tähänkin pitää laittaa viewlä kuvapäivitystä. Kuvassa kasvattini Taimiston Tähtisumu, "Kulo" omistajansa Satun kuvaamana: