Taimi-murukainen tokotteli ohjaajansa kanssa taas kakkostuloksen evl:ssa Pieksämäellä Purasen Markon tutun tiukassa tuomaroinnissa. Koe oli kiva kokemus, vaikka jostain syystä jännitin stten kehässä kyllä enemmän kuin ehkä pitkään aikaan. :D Ainoa harmitus on, että seuraava koe lienee joskus loppuvuodesta. Tai kuka tietää, mutta näin saattaapi olla.

Paikkaistuminen: 10

Paikkamakuu: 7,5

Röhnäke tarvitsi edelleen kaksi käskyä mennäkseen maate, ja oli siellä nukkumassa kun tulin. :D Vähäiseen levottomuuteen vedoten siis menetyksiä.

Seuraaminen: 8

Meni hienosti. Tästä ei kukaan juuri tainnut kasilla alkavaa numeroa parempaa saadakaan. Ei mitään muuta tullut itselle mieleen, paitsi että omat vasemmalle käännökset oli jäykkiä kuin sika, ja siksi koirakaan ei tenyt niitä parhaiten.

Salama: 8,5

Jäävät onnistui, ihan ok seuraaminenkin.

Luoksetulo: 6

Kaksi käskyä maahan, hohhoijaa. Vauhti tosi hyvä, mutta pysäytykset ei tainneet miellyttää. No, maahanmenossa kyllä olisi saanut mennä nopsemmin ainakin.

Ruutu: 9,5

Kaatoi merkin, muuten namskis.

Sitten oli pieni tauko.

Ohjattu: 0

Tehtiin samaan suuntaan kuin ruutu, O-ou, oli eka ajatus. Ruutu tosin oli korjattu pois.  Saatiin kuintenkin onneksi vasen puoli. Merkillä Taimi jo nykäisi oikealle päin. Jos olisi jälkiviisaus iskenyt jo etukäteen, olisin omalla kropalla voinut vaan tylysti kääntyä vasemmalle, ja ottaa siitä pistemenetyksiä, mutta yritin vain pelkällä mahd. selkeällä käskytyksellä saada Taimin vasuriin sillä menestyksellä, että se lähti oikealle korjaten kurssiaan matkalle vähän vasemmalle tullen keskimmäiselle kapulalle. Sitten Taimi ihanasti oli ihan sellainen: hahaa, keskimmäistaä ei saa ottaa, ja juoksi oikealle tuoden sen iloisena ja kivana. Joten kehut vaan ja seuraavaa liikettä kohti. Suunnitelma oli, etten aiokaan korjata kesken liikkeen, koska sitä ei olla opeteltu.

Metalli: 9

Vähän roikotti ehkä tullessaan ällökapulaa, mutta pyrki silti laukkaamaan takaisinkin.

Tunnari: 8,5

Pieksämäkisyndrooma purettu? :D Oli tosi hyvä. :)

Kaukot: 9

Oli hienot! Seiso-istu saa vielä parantaa, mutta oli jo parempi kuin mihin ne tässä kerkesi vähän huonontua. Pitkänmatkantreeni auttoi selvästi. :)

Siispä 245 pistettä. Oli kyllä huisin kivaa. :) Ne maahanmenot edelleen, kunhan saadaan tarpeeksi näitä kokeenomaisia treenejä, joissa on muitakin ihmisiä mukana... :D Muuten ei suurempii, ohjattu oli harmi, mutta sellainen "näitä sattuu" -juttu. Enkä kyllä harmistunut kokeen aikanakaan, kun edelleen yrittää varautua kokeissa parhaaseen mahdolliseen tulokseen muistaen, että joskus tulee niitä ennalta arvaamattomia juttuja, jotka sitten vaan tulee, hittojako niistä sitten.

Nyt tilanne on se, että viiikon päästä aksataan, ja sitten todnäk odotellaan vaan juoksua. Se taas kertoo eteenpäin olevia suunnitelmia sitten. :) Ennemmin tai myöhemmin vielä tänä vuonna kuitenkin jatketaan tään parissa. Ehkä sitten ensi kesä on sille jälkikoekaudelle.