Eilen töiden jälkeen puhtukaisten koirien kanssa käytiin maneesilla riehumassa. Taimille merkki + ruutu. Ne oli toimivat, into kova, mutta merkit on huonoja. Ne on ihan ok, mutta sitten se tulee merkin päälle kun odottaa palkkaa. Pitäisi tehdä enemmän niin että merkiltä jatkuu heti meno, ettei se odota palkkaa / jättää palkkaamatta ne missä tulee päälle / tehdä palkkausta, joka tukee kauemmas jääntiä. Son jämpti nyt. Mutta joo, siis ruudut tosi jees jne.

Merkkiruutujen jälkeen suuntia oikeilla matkoilla. Alustat on kyllä tosi jees: toistojen määrän pystyy pitämään suurena, eikä samalla noudot kärsi. Ne kun on ollut meidän pravuuri, enkä halua tehdä niin järkyttäviä määriä toistoja, mitkä sitten vosiivat tehdä inflaatiota itse noudoille. Ruutu oli takanani, niin Taimi saattoi vähän lähteä sinnekin. :D Taas kun tehtiin nämä peräjälkeen, se ei tainnut tajuta liikkeen vaihtuneen. Mutta kävin sitten näyttämässä alustaa, jonka jälkeen oikein jees. Tehtiin aika paljon. Kaksi juoksuliiketta, ja Taimin kunnon tila on selvä - ei nyt niin hirveän hyvä. Vireys pysyi, mutta fyysistä puolta saa parantaa. Muutenkin Taimi oli kyllä tosi innoissaan mukana, eli mitään massiivista valeraskautta ei ole tulossa. Hyvä näin.

Tara teki ruutuja ja noutoja, Arvi noutoja, ei mennyt liian hyvin. Seuruut sen sijaan oikein hyvin. Arvin suunnitelma on se, että jos erkkarin tokoon käy muutkin kuin lappalaiset, on Arvin aika astua kehään maaliskuun lopussa. :)

And some words in English for our foreign readers. Life goes on after realizing there's no puppies coming. We went to do some obdience training after my work. It's kind of easy, when your training place is at your working place. :) I also use my dogs when teaching animal handling, so my dogs are often very clean and fresh after students washing and grooming them. And my dogs just love it. :) Treats, petting and nice people all around - how about that!