Tämä aamu jatkettiin vielä peltojälkiputkella. Taimi ja Arvi pääsivät jäljestämään pellolle leviteyn aamupalansa :D. Arvilla alkoi hyvin ja tarkasti. Kulman jälkeen olin itse aika epävarma jäljen etenemisestä, ja tiukkasin liinaa ehkä vähän liian paljon, ja se vaikutti Arviin. Seuraavaksi vaan suora lyhyempi jälki, jotta saadaan vahvistettua sitä hyvää tarkkaa menoa, mitä nytkin nähtiin alussa. :)

Taimilla oli tietyllä tavalla aika käännekohtajälki. Sillä oli selvästi nyt motivaatio jäljellä pysymiseen. Vaikka vauhti oli reipas, se piti huolen että pysyi jäljellä. Ensimmäistä kertaa jäljellä oli "serpentiiniä" eli sellainen yksi s-mutka, jossa Taimi hukkasikin aluksi jäljen, mutta sillä oli hyvä halu etsiä se uudelleen ja löytää nameja. Eli vaikka se kohta meni vähän sähläämiseksi, ei Taimi vaan jättänyt jälkeä ja jatkanut matkaansa periaatteella "kylllä se taas kohta tästä jatkuu", vaan etsi oikeasti sen. Kulma meni hyvin, ja sen jälkeen Taimi tarkensi työskentelyä entisestään. Eilen loppumetri meni huonoisti, nyt loppumetrit menivät täydellisesti! Sillä ei ollut kiire loppuun, vaan jälki itse oli tullut tärkeäksi.

Tara pyörähti illalla möllikisoissa radalla. Kepit aloitti väärin, se olikin aika vaikea paikka, enkä oikein osannut auttaa sitä aloituksessa oikein. Vauhtia riitti ihan tosi paljon, ja jotain Tara taisi lisäksi sooloilla radalla! :D:D Eipä se mittään, hauskaa oli!