Käytiin porukalla ottamassa tokoa ihan kunnon häiriössä Koivuniemessä. Paikalla meidän lisäksi oli jalispelaajia miljoona, järjestyksenvalvoja-kurssi, sekä tietysti kaikki ohikulkijat ja muut tallustajat. Taimia ei juuri tunnu tälläinen häiriköivän. :)

Paikkamakuussa olin puskassa piilossa. Hyvin meni, ei pyörinyt, kolme minuuttia oltiin kuitenkin. Yksilöinä tein seuraamista käskytettynä, Katja ja Hinkuu tuli perässä häiriönä. :D Mut eihän me niit huomattu. Liikkeestä maahan lisäkäsky-käskyillä, ei lotkauttanutkorvaansa niille. Yksi luoksetulo suorana, ja suora se taas olikin. :) Loppuun kaksi hyppyä: ensimmäisessä vapautus istumisesta, toinen kokonaan ja loparipalkka.

Tara ja Arvi tekivät osansa myös ollen häiriönä muille. Taralla oli hauskat jutut, tehtiin jotain hyppy- ja metallinoutoja, yksi ruutu, eka plörinäks, taputettuna meni hyvin, seuraamista ja pelkkää hyppyä. Arvi yllätti positiivisesti. Huolimatta kaikista muista koirista ja häiriöistä se keskittyi tasan tekemiseen vaan. Tehtiin lähinnä seuraamista, sekä ruutua, joka nyt vaan on Arvilla aika hieno vaikken ole oikeastaan sitä edes sille opettanut erikseen, ainakaan mitenkään tosissaan tai tavoitteellisesti jokin tietty juttu mielessä.