Lenkin yhteydessä tokottiin taas hieman, kun valoa riittää niin mukavasti. :) Päivän tähti oli selvästi Tara-kulta. Otin seuraamista pienen pätkän ja liikkeesta istumisen. Sitten lähetin suorilta ruutuun ja käskin maahan: juoksi kovaa, ei haukkunut ja rämähti maahan. Otin väliin vähän seuraamista, kakeja, ja taas ruutuun: juoksi kovaa, ei haukkunut ja rämähti maahan! Jei! Kaukoissa sen sijaan oli parantamisen varaa - ei kylläkään edennyt yhtään, vaan jos mahdollista, peruutteli, mutta intopallero ei pysynyt hiljaa. Seuraava rojekti on sitten rauhalliset kaukot. Vaikka aika ihanahan Tara on kun intoilee tokosta niin hirmuisesti. :D Kotona tehtiin kolme tunnaria, tällä kertaa ensimmäisessä ilakoi kapuloilla, mutta paransi toistojen myötä. Mikään ei siis ole Taran kanssa varmaa paitsi epävarma.

Taimin treeni oli sarjassamme turha. No ei ihan, tehtiin hienoa seuraamista, paikka ja etäisyys pelitti. Tein myös toista kertaa hidasta kävelyä, ja tällä kertaa se jo hiffasi heti mitä piti tehdä eikä yrittänyt istua joka askeleella. Juoksu myös mukavaa. Kaukot sujui, nouto sujui ja muutamat ruutuunmenot sujui. Samoin sujui liikkeesta pysäytykset. Siis vaikka treeni oli ihan ok, niin tuntui että Taimi oli vähän silleen, että "taas näitä". Seuraava rojekti Taimin kanssa voisi olla ruutuun nopeutta, ja aloitella vaikkapa hyppynoudon palautuksia, jolloin tulee vähän uutta verta kehiin. Suuntiakin voisi ihan hyvin aloittaa, mutta enpä ole vaan saanut aikaiseksi. Kotona tehtiin tunnaria viitisen kipaletta, ja nehän sujui myös varsin mallikkaasti, toi hyvin omaa vaikka vaikeutin. Sisällä myöhemmin tehtiin seiso-istu vaihtoja, joissa tekniikka alkaa löytyä.

Arska-mään sai tehdä hienoa seuraamista ja käännöksiä. Kun vaan kävelen hiukkasen hitaammin, näyttäis äijä petraavan huisisti. Muutenkin kyllä Arvin kanssa menee nyt hyvin, ohituksissa on melkein aina hiljaa, ja agissa ihan kuumana, että olisiko jotain suhteen paranemista tapahtunut tai jotain. Luoksetulo ihan ok, ja yksi yli-innokas nouto, josta leikki-palkka.