Taas on se aika, kun katsotaan mitä tälle vuodelle oli tavoitteissa, ja mitä saavutettiin. Tavoitteet olivat:

Tavoitteet 2011
- Jos pentuja tulee:
* JK1
* agikisoihin pääsy taas syksyyn mennessä
* EVL1-tulos

Jos peenuja ei saada aikaiseksi, niin varmaan samat tavoitteet, mutta aksaa kisattaneen sitten enemmänkin.

Ensimmäinen vuosi, kun tavoitteet eivät täyttyneet. Ne eivät olleet mielestäni kovat, mutta sattuipa sitten kuviot menemään uusiksi. No, niitä pentuja ei talvella saatu, mutta kevään astutus onnistui, ja Taimi oli pelistä pois toukokuusta lokakuuhun. Se siitä JK1:stä... EVL päästiin korkkaamaan jo keväällä kahdesti kakkostuloksella, ja syksyllä enemmän ja vähemmät treenanneena ja kovasti ainakin niin yrittäneenä kolmonen ja ei-tulosta. Aksassa saatiin keväällä unelmaratoja, nyt loppuvuodesta vielä 4 starttia tuloksina hylly, kaksi vitskaa ja yksi unelmanolla. :) Mutta kauas jäätiin siis Toko ja jälkikoetavoitteista. 

Harmittaako, tietysti. Koska himotreenaaja ei ymmärrä, että jos on koira mammalomalla, himotreenaaja saa itse vauvan, ostaa talon ja muuttaa pistäen kuviot uusiksi edellä mainittujen juttujen seurauksena, niin himotreenaaja ei ehkä ole ihan samassa terässä. Etenkin kun lajeja on edelleen kolme. Teknisesti olen päässyt treenailemaan hyvin, kun taas psyykkisesti voin sanoa, ettei samaan ylletä. Keskittymiskyky, suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys uupuu, ja usein se mielikin on jossain muualla. Onneksi luonto meitä näin ohjailee. Mutta ehkäpä se ajan kanssa palaille uomiinsa, pitää olla itselle armollinen. Ja sellaisiin uomiin, mihin on tarkoitettu. Aikansa kutakin.

Siispä laitetaan kevyesti tavoitteita ensi vuodelle:

JK1

EVL1

Agi SM

Surillekin laitetaan sellaisia suunnitelmia, että treenataan ainakin perusjutut tottiksessa kuntoon (joku BH-koetaso/-liikkeet), agilityä treenataan, jälkeä jatketaan. Näitä tosissaan muttei vakavasti, tähdäten siihen, että vuosien kuluttua se on jossain lajissa koekuntoinen. Ekä terveystarkit loppuvuodesta, tai sitten 2013 puolella.

Tara ja Arvi pysykööt terveinä ja lenkkeilkööt täysillä meidän kanssa. :)

Ehkäpä näillä mennään, ne tuntuu nyt ainakin ihan sopiville.