Nyt jo melko säännöllisesksi tullut torstaitoko tehtiin Katjan ja Hinkuun, Marian ja Vertin sekä Heljän, Hallan ja Wiccan seurassa raviksella. Sitä uutta verta otettiin Taimille ja Taran tilaa tarkisteltiin.

Taralla ensin pätkä seuruuta ja liikkeesta istuminen. Sitten ruutu pitkästä matkasta, joka meni kuten eilen, eli hyvin, vähän kyllä nuuski ruudussa eikä ihan heti reagoinut maahan-käskyyn. Mutta ruutuun meno erittäin varma ja nopea! Luoksetulon pysäytyksiä kokeilin piiiitkästä aikaa, ihan taramaisesti tai jopa paremmin kuin mitä viimeeksi ollaan tehty: seisomiseen hieman hidas reagointi - pyshtyy kyllä kun piuhat tuo tiedon päähän asti, maahanmeno nopeampi. Kaukoja, jossa olisi halunnut haukkua, mutta sitä ei nyt sallittu: otin lyhyemmästä matkasta muutamat hiljaset, joista palkkasin. Sitten vielä ruutu, jossa taas upea meno, komensin astetta jämäkämmin maahan ja nyt sitten meni sekin hyvin. Palkkasin ruutuun, ja tehtiin vielä loppukaneetti siihen.

Taimin kanssa tehtiin kahdessa osassa. Ensin kolme luoksetulon pysäytystä ja neljäs eteen. Sitten tehtiin muistaakseni noudon palautusta hypyn yli kolmisen kertaa. Viimeisellä hyppäsi vähän estettä päin, ja se kaatui mutta tuli kyllä kapulan kanssa eteen. :) Tehtiin sitten vielä yksi kokonainen pelkkä hyppy, ja ei jäänyt mitään kaihertamaan tuosta äksidentistä.

Toisessa setissä uutena juttuna nyt niitä suuntia. Sehän olisi heti sinkoillut jo kupeille, vaikkei olla ennen tehty, mutta namikippo nyt on tuttu juttu.. Muutamat toistot puoleensa. Merkillä pysyminen oli vaikeinta. :D Mutta ikein mukava tuo treeni on, se on koiralle niin innostava juttu. Sitten läheltä kolme ruutuun menoa, ja pidemästä matkasta niin että Maria meni herkkupalkkaamaan. Palkkauksen suuntaa pitää vielä miettiä hieman, mutta idea oli ihan toimivan oloinen. Loppuun paikkamakuu 3 minuuttia piilossa, vähän oli levotona, vaikka pysyikin hyvin maassa ja nousi käskystä perusasentoon. Erittäin kiva treeni-ilta, kiitos kaikille!