Käytiin iltasella Teijan seurassa ottamassa rutiineja rikkovaa tokoa. Laitettiin hyppyä ja putkea normisettien lomaan. Ruutuakaan ei suoraan linjaan nyt laitettu. Taimi aloitti merkeillä ja ruudulla, jossa se vähän meni yhden kartion taa ikään kuin merkin taa. Korjailtiin, tai se siis kovasti yritti itse korjata menemättä häpsingilleen, aika ihana asenne. Lähettelin myös vähän eri puolilta, ja se meni tosi hyvin, ja sellaisia voisi ottaa taas enemmänkin. Hukkaan se harkka ei mene ja kivaakin näyttäisi olevan. Noutoa agihypyn yli, jonka jälkeen putkeen ohjausta. Seuraamisesta lähettelin putkeen niin ikään. Luoksaria tehtiin aika paljon. Ensin suoraa, sitten eri kohtiin pysäytellen tai suoria. Ei mitään luumuiluja, hirveä into ja kauan jaksoi vaikka kuuma näytti tulevan. :) Loppupalkalle yksi suora luoksari, ja vaikka korvat nousee ja kuulostelee tuleeko pysäytys, ei vauhdissa näy. 

Kaukoja aiotaan tehdä vain kotona kunnes se osaa. Kun ei se osaa! En voi korjata "oho hekkine väärin meni" jos koira ei osaa kuunnella mikä käsky tulee. ;) Tulee vaan turhaa pahaa mieltä.

Tänä vuonna ei välttis päästä enää toko-kokeisiin. :(((( Ollaan varalla kahteen kokeeseen, ja sinne minne aina pääsisi eli Pieksämäelle, ei muista syistä päästä marraskuussa. Vuosi se on seuraavakin, ja täällä lähelläkin on kokeita sitten tulossa. Jospa sitten kuitenkin aksattaisiin senkin edestä, jos ja kun Taimi alottaisi juoksunsa ajoissa, johon tekeekin näköjään pisintä väliä koskaan. 

Suri eli Turs niin kuin naapurin poika Suria kutsuu (:D) teki putkea, putkea, putkea. Tuntuu niin vahvalle, ettei millään jaksaisi alkaa tokoa opettaa. Mutta jospa sitten alottaisi nää agijutut jollain lailla. Kohta meillä alkaakin lappalaisagility, sitten ainakin.