...mutta treenaa silti, eli ei tervettä päivää tule näkemään. :D Flunssa yrittää taltuttaa, mutta vieläkin taistelen vastaan. Päivällä oli aika huono olo, mutta illemmalla olo parani, ja koirat nyt tarvitsivat liikutuksen joka tapauksessa, kun kennelpoika on leikkimässä sotaa jossainpäin Suomea. "Jos mie ihan kevyesti...".

Arvin kanssa tehtiin kaksi ratapätkää, joissa oli pitkää vientiä ja takaakierrätystä. Melkoisen hyvää menoa minusta, meillä klikkaa treeneissä niin hyvin. :) Ja viime kisoissa sain jälkimmäiselle radalla ihan saman tunteen ja fiiliksen, kiva kokeilla taas seuraavissa kisoissa, että olenko taas oppinut jotain koirista, Arvista ja minusta, kisaamisesta ja mielialoista.

Taimin kanssa mentiin back to basics. Otin yhdellä kerralla vain puomia kosketusalustalla. Se kyykkäsi ylösmenolla, eli keinu ja puomi menee sillä sekaisin. Seuraavalla kerralla meni taas hyvin. Reipasta keinua ja reipasta puomia pitäisi siis treenata kyllä rinnan, mutta niin että se tunnistaa kummalle menee. Leikittiin ennen ja jälkeen, meillä oli hurjan kivaa! Toisella kerralla tehtiin kepit pari kertaa oikealta ja kerran vasemmalta ihan oikein. Loppuun vauhtiradanpätkä, joka päättyi puomille (kirjottajan huom. siis porokoiran "vauhti"radanpätkä ).

Oma mieli oli näissä treeneissä jotenkin hyvä. Mikään ei häirinnyt, ja antauduin täysin koirieni kanssa hauskanpitoon. Tiesin mitä tein, ja tehtiin se hyvin. :) Viikonlopulta taisi jäädä niin hyvä mieli, tai sitten on flunssa pehmittänyt pään.

Aamulla tehtiin takapihalla tunnarin tunnistusta Taimin kanssa. Kaksi tunnistusta ja yksi tuonti. Hyvää oli työskentely, vaikka Taimi oli vähän kierroksilla. Ei yrittänytkään nostella vääriä. Pari kaukovaihtoa meni myös taas ihan hyvin, jossain kohdin se ei kuunnellut vaan tarjosi maahanmenoa istumisen sijaan, mutta tehtiin lähempää. Muuten ei valittamista.

Taran kanssa samat hommat, paitsi tein jotain mitä ei Taran kanssa olla tehty. Laitoin oman kapulan vähän kauemmas heinätupon taas. Se olikin Taralle aika jännä juttu! Haisteli ja teki töitä ihan pirusti niillä väärillä kapuloilla, ja kylmänhiki alkoi virrata, kun se ei edennyt kauemmas niiltä kapuloilta. Lopulta se sitten yritti tarjota väärää, mutta pyysin uudelleen etsimään, ja vähän ajan päästä sitten oma löytyi. Seuraavassa oma oli normisti, ja Tara löysi hyvin. Kaukoja vähän samalla menolla kuin Taimilla, eli hyviä, mutta jossain kohtaa tarjosi väärää.