Kuin tilauksesta tämän päivän treeneissä oli paljon hyppyjen takaa kiertoja, joita eilen otettiin aamusta myös. Muuten aiheena oli irtoamista.

Taimin kanssa edistyttiin takaa kierroissa. Selkeästi se nyt lähti kierrä-käskyllä hakemaan hyppyjä takaa, eikä lopuksi tarvinnut enää saattaa niin pitkällekään. Keppien aloitukset meni tänää hyvin, taisivat olla kaikki suljetusta kulmasta. Jossain vaiheessa oli vähän vedottomampi, mutta sitten muistin tsempata Taimia, ja vauhtia tuli lisää. Viimeisellä vauhtipätkällä tapahtui se mitä odotinkin - ei pysähtynyt puomille. Otettiin uudelleen, jolloin pysähtyi, mutta oli jo kokonaan maassa. Muistuteltiin pari kertaa puomi erikseen, ja lopuksi hypyn, putken ja keppien kautta vaudilla, jossa nappipysähdys ja kunnon palkka siinä puomilla. Näitä siis muistuteltava nyt tarkkana. Motivaatio oli viimeisellä pätkällä kunnossa.

Arvi oli koko treenin kuin unelma ohjata. Irtosi todella hyvin juuri niissä kohdin kuin piti, teki takaa kierrot nopeasti ja motivoituneesti, sylkkäri nappiin, noh, kaikki vaan meni niin kuin minä ohjasin.  Tällä kertaa tsemppasin itse myös juoksemisessa. :D