Ahkerana lädettiin koirakolmikon kanssa treenaamaan keskustan kentälle Susannan ja Paavo-staffin kanssa. Alkuun paikkamakuu, Taimi ja Paavo, ei ongelmaa. Otettiin vielä toinenkin, kun Paavo teki istuen ja maaten, Paavo kun treena erikoisvoittajaluokan kokeeseen. :)

Taimin kanssa tehtiin seuraamiset hihnalla ja ilman, en palkannut vasta kun näiden molempien jälkeen. Taimi oli ihan innoissaan, ja vähän keulikin aluksi. Juoksuun siirtymiset ihan upeat! Myöhemmin tehtiin liikkeesta maa, luoksetulo (ihan vähän vino perusasento) ja liikkeestä seiso. Sitten vielä hyppy, jossa meni vähän vinoon tai hypyn viereen siis, tosin Suski epäili että olin vähän toisessa siinä reunassa, ja ehkä siksi kävi näin. Tehtiin uudelleen, ja minä olin keskellä hyppyä, ja onnistui. Myöhemmin vielä yksi paikkamakuu ja autolle ruokapalkalle.

Tara... voi Tarataratara. Ja ruutu. Yhyy *niisk* ei tuu mittää. :( Lähetin suoraan tyhjään ruutuun, ja se lähtee hyvin... kunnes muutama metri ennen ruutua kaartaa toiseen sivuun alkaen hakemaan nenällä namia, jota ei siis edes ollut. Nyt riittää, me aletaan opetella eri tavalla.. jotenkin. Idea on päässä, katsotaan nyt. Voittajaluokka v. 2012, here we come... Tara teki Paavon kanssa myös pari paikkamakuuta, 2 ja 4 minuuttia, eikä se yrittänyt komennella miuta. Hyppynouto ja metalli tehtiin myös, ja seuraamista. Arvin kanssa tehtiin seuraamista ja noutoa, Arvi oli ihana liikkis pörröpallo.

Heh, keskustassa on tosi fiksuja variksia.. mm. Taran ruutunamit lähtivät parempiin suihin tai nokkiin. :D