Otettiin pienet treenit ennen pentukurssia. Tara pääsi tällä kertaa päähommiin. Ihan alkuun noutoa, jossa toivoin haukkua. Heti ekalla tärppäsi, kielsin, mutta se toi kapulan kuitenkin. En sanonut mitään, otin kapulan, uusi perusasento ja yritys. Nyt meni hiljaa, kehuin kun oli jo ottanut kapulan. Tämä tepsi, seuraava taas hiljaa. Kaukoja tehtiin normimatkasta. Tässä ei haukkunut, muutama önähdys jossain välissä. Yhden seisomaannousun edisti, muuten hyviä. Paitsi välillä oli hankaluuksia seisomasta maahan siirtymässä, kun tarjosi istumista. Enivei, huimasti paremmat kuin jossain vaiheessa, ehkä pieni takapiha/takapalkkatreeni on ollut hyvä! Sitten vuoroon ruutu. Ekassa lähti haukun saattelemana, josta palautus. Toisessa menikin sitten hiljaa ja ruutuun. :) Pidätteli laukkaa, mutta laukkasi melkein loppuun asti. Loppuun yksi kokonainen ruutu, oli aika hyvä. :)

Toisessa setissä otin luoksetuloa, jossa Tara ennakoi pysähdyksen! Ei olla aikoihin tehty, mutta ei tuota ennakointia ole juuri ollut! Pöh. Onko se tullut nyt naminheiton myötä.. hmm. Tämä tarkkailuun. Oli muutenkin vaikea saada Taraa laukkaamaan, ehkä kuumuus veti veronsa. Taralla kun ei tuotakaan ongelmaa ole juuri ollut viime vuosina. No, tällä kertaa näin, katsotaan taas ensi kerralla miten menee. Silloin pitäisi taas yrittää, että saataisiin ne ekat liikkeet ilman haukkuja, koska kokeessakaan ei voi ottaa uudestaan.

Taimi harjoitteli lähinnä näyttelyä varten.. Vähän juoksemista ja seisomista, jotka sain sujumaan hyvin. Ehkä siksi, kun se luuli tulleensa treenaamaan tokoa... haha! Pitänee ehkä temputtaa sitä sitten ennen näyttelyä, että se luulee pääsevänsä oikeisiin hommiin, niin jospa se ei juoksisi piestyn koiran näköisenä ja seisoisi vähän ryhdikkäämmin. Nauru Lopuksi Taimi teki ihan pienet tokohommat. Aluksi seisomasta istumiseen peruuttamista, jotka hyviä läheltä tehtynä. Otin matkaa pikkuhiljaa. Toisena otettiin liikkeestä istumista jokunen toisto, hyvviihä ne olvat. Vähän palloleikkiä, jonka jälkeen Taimi sai hengailla auton peräkoukussa ja odotella kun pentukurssilaiset tulivat.