Tiistaivakiolla käytiin pyörähtämässä. Viime kerralla Taimin kanssa ei tehty juuri toistoja, tai pidettiin homma vaan kivana ja irtoovana, kun ei tuntunut olevan niin moottori käynnissä. Tällä kertaa sitten olikin eri meininki. Kettulelu oli ykkönen, revittelyn lisäksi Taimi tapporavisti sitä, vaikka harvoin se tapporavistaa leluja. Ekalla pätkällä kokeilin tehdä sitä mitä oli tarkoituskin, joskin Taimi valitsi itselleen mieluisammat esteet, mutta jatkoin kuin se olisi mennyt oikein. Hirmu kivasti kulki. Toisella kerralla löytyi yhteistyökin.

Toisella kierroksella tehtiin kepit useasti vasurilta, ja rata jatkui vielä aika pahasti siihen nähden, mutta joka kerta meni hyvin eikä Taimi himmannut saati miettinyt ennen viimeistä väliä, upee homma! Puomia se meni myös todella kivasti, ja putkiin irtosi aivan eri ilmeellä kuin viime viikoilla. Varsin mallikasta. 

Arvin kanssa venyteltiin kuminauhaa. Eka pätkä meni ihan ok, tehtiin se pariin kertaan. Toisella kokeiltiin sitten meille uusia käännösjuttuja, ja ne pelitti ihan ok. Jaksoi toistoja, vaikka terävin särmä hioutui pois, lähti aina uudelleen mukaan. Näitä käännöksiä olisikin oikeasti tärkeä ottaa Arville, ne tukisi sen puutteita hurjasti. Yritämme siis muistaa ottaa niitä ohjelmaan.

Näillä näkymin agility jää kisatauolle tammi-helmikuuksi, maaliskuun lopulla voitaisiin alkaa taas kisata Taimin juoksujen jälkeen, miten ne nyt sitten sijoittuvatkaan. Treenaillaan kevyesti, yritetään jopa (!) oppia jotain uutta, mikä on Taimin kanssa etenkin paikallaan kisaamista ajatellen, kun ollaan keskitytty sen elämä lähinnä vauhtiin ja motivaatioon. Mutta jospa sinne joku jippokin saataisiin ohjaukseen mukaan, niin plussaa olisi. :)