Arskamänin liitotreenit, oli kiva lähteä kun taas on vähän enemmän intoa kuin muutama viikko sitten. Treeni olikin hyvän näköinen ja meille sopivan oloinen. Sorruin kuitenkin taas oletuksiin, ja tällä kertaa koira ei niin hyvin lukenut tiettyjä tilanteita, vaikka varsin mallikkaasti noin niin kuin muuten meni. No, tsemppasin itse, ja hienostihan se sitten kulki.

Taimin kanssa kävin ennen treenejä ottamassa medihypyillä pikkuisen tekniikkaa. Ihan vaan hypylle viistoon irtoamista, takaakiertoa, välistävetoa ja poispäinkääntöä- nam, nam ja nam. :) Meni siis hyvin, kiitos.

Ulkona tokoiltiin lenkin jälkeen vielä ahkerina. Tara-tappurainen teki hienoja kaukoja kovasta vireestään huolimatta, ja suoritti hyppynoudon. Joo, joo, joo Tara kokeisiin joo, mutta pitää muistaa nyt katsoa sopivat jostain läheltä.

Arvi.. no Arvi ei nyt vaan voi oikein tokoilla ulkona, kun joku maassa lepattava lehti oli joku pörriäinen tällä kertaa, ja noudossakin unohti vallan mitä oli tekemässä - kertoo siis sen keskittymisestä tässä tilanteessa. Suunnitelma on maneesissa, jossa ainakaan toistaiseksi ei tätä ongelmaa ole, treenailla niitä voittajia kuntoon. Tsempattuna kuitenkin hyppynouto onnistui ja jopa innostui siitä. :)

Taimi teki metallihyppyä paristi, siinäpä ne taisi tällä erää sitten ollakin.