Olosuhteiden pakosta treenit olivat tänään Utrassa. Otin mukaan kevythäkin, jotta saataisiin vähän koetunnelmaa. ;) Taimille siis kolme liikettä: tunnari, kaukot ja seuraaminen.

Tunnari onnistui hyvin. Hirmu varma ja hyvä vauhti. Luovutus oli vähän heikompi, jäi vähän kauas ja ehkä vähän pureskeli, mutta ei muuta valittamista. Sen jälkeen kaukot, joissa täyssetti. Välillä katsoi kentän reunalla olleelle häkille päin, mutta kaikki liikkeet ekalla ja tekniikka hyvä. Seuraavaksi seuraaminen, käännöksiä, eri tempoja ja askelia. Jihaa, hyvän mielen onnistunut pätkä ilman välipalkkoja.

Taran kanssa vahvisteltiin maahanmenoja luoksarinomaisesti. Ne meni hyvin, kunnes ajattelin vahvistaa laukkaamista. Pakka meni sekaisin, ja sain hetken tehdä hommia, että se suostui tulemaan kohti ilman mitään pysähdyksiä. :D Ei vanhalle koiralle uusia temppuja! Eniweiii, sitten saatiin vielä homma toimimaan. Toisessa setissään Tara pääsi Riikan kanssa tekemään alokasluokan läpi ilman hyppyä tosin. Sanoin, että sen kanssa ei ole ennen tehty näin, että saa nähdä miten reagoi kun minä liikkuroin. Mutta hei, meidän kanssa lenkkeilleet tietävät, mille Tara on uskollinen: namille ja sille joka sitä tajoilee. Niinpä Tara suoritti ei ainoastaan innokasta, vaan ylivireikästä tottelevaisuutta Riikan kanssa. Huisaa! Saa nähdä, kuka Taraa tulee ohjaamaan, jos se vielä kokeisiin menee.. 

Loppuun vielä paikkamakuu Ajan ja Taimin kanssa, puolitoista minuuttia, olin näkyvissä myös. Hyvä hyvä!