Keskiviikkovakkari Riikan ja Heljän seurassa raviradalla. Pakkasta oli taas vähän enemmän, joten improvisoitiin vähän lyhyempää treeniä kuin suunniteltu.

Taran kanssa ei tehty mitään normaalia - tai siis nykyisiä kaavoja treeneissä. Alkuun vaan hassuttelua perusasentoihin. Sitten luoksetulo, jossa ekan seisomisen liukui ja menikin maahan vähän ajan päästä. Korjaukset onnistui hyvin. Hyppynoudossa oli vaikeuksia palauttaa hypyn kautta, vaikea arvella miksi.. onnistui kuitenkin lopulta. saattoihan sen olla vaan huono hypätä sillä alustalla ja vähän liian korkeaa estettä.

Taimille vaihtelua treeneihin, joka suoritettiin aloittamalla seuraamiset idarissa. Ei siis jääviä mukana, mutta kulmatörpöt oli. Ja tämähän oli oikein hyvä treeni siinäkin mielessä, että se aluksi vilkuili pari kertaa törppöjä, mutta se jäi hyvin pian pois. Itselleni tämä oli hyvä kävelytreeni.

Luoksetulo normikaavalla, hirmu nätti. Loppuun yksi hyppynouto pitkästä aikaa, jossa ei varastanut, ja muutenkin oli oikke hjuva. Siinäpä ne sitten oli. Esiteltiin myös uusi lempilelu, eli karvainen tonttuhattu, josta Taimi vallan riehaantui viikonloppuna. Se juoksenteli hattu suussaan ympäöri taloa, hyppi esteiden yli ja oli olevinaan. :D Nyt ei saatu niin hienoa esittelyä tosin aikaiseksi.