Jee: hommat ovat edenneet! :) Seuraamista Taimin kanssa alkuunsa. Paremmin pysyy kontakti palkkausten jälkeenkin, lopussa herppas vähän, mutta parantunut on, ja lisää voisi luoda jännitettä myös pidempään hommaan.

Ruutua tehtiin aluksi läheltä, mutta eihän se matka riitä, kun pitää loikata muutaman metrin megaloikka alkuun, ja sitten ollaankin jo ruudusta ulkona. :D Ihan ok muutamat menot, ja lopuksi kokopitkästä matkasta nappimeno! No sehän on hirmu hauskaa, että menee pitkästä matkasta hyvin, vaikka läheltä oli vähän säätöjä. :) Kolmanneksi tunnari kokeenoamisena, ja onnistui! Tämä hyvä, kiitos ja autoon. 

Jaa: oltiin siis Heidin ja Elsan & Jonnan ja Vanjan kanssa treenaamassa. Otin Taran, kun oli niin hyvä mahis päästä vieraampien ihmisten kanssa treenaamaan kehäänemenoja ja seuraamista. Suunnitelma oli hyvä, todellisuus surkuhupaisan huono! Meni jatkuvasti ihmisten luo, aluksi en kieltänyt. Paras toimintamalli oli, että annoin kunnon kiellon "EI", "tule" iloisesti, ja homma jatkui. En saa alkaa hermostunutta "Tara-tara" mantraa, jossa en sitten kerro sille mitä ei saa ja mitä saa tehdä. Mutta huomaan, miten itselleni ne uudet treenirutiinit eivät siis toisin sanoen ole menneet perille, kun Tara alkaa sijaistella. Seuraamisten jälkeen tehtiin vähän lyhyestä ruutuun menoja seisomaan ja maahan. 

Tein vielä seuraavassa setissä pitkästä matkasta kokonaisen ruudun, joka oli moitteeton. Sen jälkeen tehtiin pari paikkamakuuta, niissä hyvä alas- ja ylösmenot, suht rauhalliset makuut. Kun treenin alussa sanoin, että ei haittaisi, jos Taimin juoksut alkaisivat niin että Tara pääsisi sijaiseksi Joan kokeeseen, niin treenin jälkeen olo oli kyllä enemmänkin sellainen, että Taimi voisi ne juoksunsa kiitos aloittaa nyt vähän vauhdilla. En jaksa uskoa, että työ vielä kantaisi hedelmää kokeissa. :/ Jos koskaan... Toisaalta pitäisi vaan kokeilla, jotta näkisi ihan rehellisen tilanteen taas. Katsellaan.