Legendaa.

Koiran päättelykyky ja ongelmanratkaisu voi olla joskus melko huikeaa. Tehtiin treeneissä keppejä, ja ohjasin Taimin toisesta välistä sisään. Näin ollen se tuli keppien loppuun väärin, eli viimeinen keppi jäi sen vasemmalle puolelle. En tehnyt tasi sanonut itse mitään virheeseen liittyvää, kun tyttö pysähtyi, peruutti ja korjasi itsensä oikein ulos kepeiltä. Yllättynyt Olisipa ollut videoituna! On se ennenkin ollut ihmeissään, jos tulee väärin kepiltä ulos, ikään kuin yrittää pujotella vielä yhden näkymättömän kepin, mutta tämä nyt oli ihan uusi juttu. :D

Virkamiesagia.

Itse treenit sujuivat Taimilta virkamiesmäisesti, aiheena oli keppikulmat ja keppejä tehtiin kiitettävästi. Taimi teki juuri sen mitä piti, innostui juuri sen verran kuin oli tarpeen minimissään. Ei hinkattu mitään nyt kauheasti. Loppuradalla oli sitten vauhtia ja menoa taas oikein mukavasti.

Arvin kanssa kyllä keppikulmat sujui, mutta jos sen piti tehdä keppejä minun edellä, se oli vaikeaa. Tein puomia kosketusalustalla, ja sain sen hakemaan edellä kontaktin. Meni muutenkin kivasti, otin nopeita lähtöjä kontaktilta. Näitä voisi ottaa nyt kuurina taas jonkin aikaa.

Loppuun tehtiin paikkamakuu. Taimi pysyi hyvin eikä vinkunut. Kun auto kaarsi treenihallin pihaan, se ilmoitti haukahduksella. Hyvää häiriötä oli ja ihan hyvin meni lauantaihin nähden. Eiköhän se siitä treenillä varmistu. Ennen treeniä tehtiin myös muutama ruutu, jotka olivat mallikkaita.