Käytiin me taas treenaamassakin Taran ja Arvin kanssa sunnuntaina. Tiinan ja lapparien kanssa tokohommia, Teija ja Marida oli aksaamassa, mutta eihän tässä ennää kykene moiseen. Heräsi kyllä hirveä himo, mutta kerkiihän tuota.. sitten.. joskus.. ehkä.. toivottavasti.. pian...

Taralle vain höpöläisen hommia. Luoksarin maahanmenoja kuurina ja taas kerran luovutan, ei parane ei. Joskus tuurilla tekee hyvin, sitten valuu. Miksi se onkin niin, että seisomista se odottaa ja  ennakoi sen verran, että pysähtyy nopsaan, mutta sitten se ikään kuin unohtaa että toinen pysähdys vielä odottaa, ja juoksee ihan täysiä kohti ja yllättyy, ai että maahanko se oli (ja taas, kolme vuottahan sitä on ainakin jo tehty!). Ihan höpsö. Seuraamista tehtiin kai kanssa ja noutoa häiriössä. Ja kaukoja myös häiriössä, nyt ei mitään ongelmia. Se olikin viimeeksi se mörköily mikä sotki, normihäiriö is no problem.

Arvin kanssa tehtiin aika paljon, ja se teki Myrtin kanssa samaan aikaan häiriön vuoksi. Ei onneksi ollut mikään juttu, vaikka tätä nykyään tehdäänkin tosi harvoin, hyvä jos koskaan. :D Vähän venyteltiin kummaria sille. Kun vielä voisi muistaa mitä. Seuraamista ehkä joo jonkun verran. Kaukoja, joissa ei seisomisessa järkeä. Eli se yksi kerta oli vahinko. No mutta keksin tähän, miten voidaan edetä. Noutoa. Luoksaria niin, että Tiina heitti palkkaa. Tämän vaikutukset näkynevät sitten taas seuraavissa treeneissä, jos ovat näkyäkseen.