Tänään kisattiin Joensuussa kotikentällä taasen agilityä. Kaksi starttia per koira oli päivän urakka. 

Taimin ensimmäinen rata oli hauska! Taimi oli kisapaikalla niin kinginä, ja hepuloi kakkalenkillä omiaan. Hihnaa vedettiin ja oltiin niin villivarsaa, niin villivarsaa. Joten enteet lupaili hyvää. Taimihan lähti oikein hyvällä menolla ja vauhdilla, jopa niin, että se irtoili minne sattuu ja keksi omaa suoritusjärjestystäkin. Puomilla se ei kyllä pysähtynyt, kun kiljui siinä jotain omiaan. A:lla näpäkkä pysäytys, josta jatkettiin suorilta. Kun Taimi ilakoi, minä vaan kehuin sitä hyvistä estevalinnoista. 

Taimin toiselle radalle lähdettiin myös luottavaisin mielin. Nyt vauhtia oli, mutta koira pysyi hanskassa. Puomilla nätti pysähdys, josta kehuin, A:lta lähdettiin vähän nopeammin. Miinusaikaa tehtiin -6,29, ja tulos oikeutti ensimmäiseen sijaan, meidän ensimmäinen luokkavoitto! Ja nyt tämän radan siivittämänä sitten vaihdettiinkin luokkaa kolmosiin.

Arvin ensimmäinen oli ihan jees menoa, mutta heti alkuun tehtiin hylky, kun putken sijaan Arvi valitsi sen päällä kulkevan A:n. Loppurata mentiin sitten perusmenolla.

Arvin toinen oli alusta asti jotenkin onnistunut virittelyiltään. Arvi jäi ihan haukkumaan perääni, kun jätin sen lähtöön. Arvi kulki todella hienosti ja lennokkaasti, vaikka minä unohdin kaksi kertaa radan, ja ohjasin tuurilla oikein.. vähän eritavalla kuin suunnittelin, mutta ei ollut valittamista. Niinpä sitten saatiin ihanneaika alitettua -2,64 sekunnilla. :D Kisakirjaan kirjattiin siis nolla sijalla 9.