Otsikon sana kuvaa tunnelmia. No voisi siinä olla perään vielä IIIIIH, niin se kuvaisi vielä paremmin. Ota nyt selvää, olen siis aika lailla tiltissä mutta kirjoitellaas silti päivän treenit.

Treenattiin Niikalla Heljän ja paikalle sattuneen Riikan kanssa. :D Alkuun Taimi ja Wicca makasi maassa, kävin korjaamassa lonkka-asennon suoraksi, mutta muuten ei mitään ihmeellistä. Tästä jatkettiin suoraan ruutuun, jota ei ole aikoihin tehty. Siellä oli valmiina alusta, mutta ensin Taimi pysähtyi ennen ruutua, mutta odotin että itse korjaa, josta kehu muttei palkkaa. Kaksi vielä alustalle oikein hienoina, ja viimeinen ilman alustaa. Ylläpidämme liikettä alustalla, kun harvakseltaan tehdään. Muista voivoi-liikkeistä kotona ollaan tehty takapihalla tunnaria kokeenomaisena ja pätkänä ja vaikeutuksilla, kaukoja välillä vaihdekseltu hyvinä vaihtoina. Niissä ei ongelmaa.

Taimin toisessa pätkässä ajattelin, että tehdään ihan sitä istumista nyt, mikä viimeeksi on onnistunut hyvin. Näin kyllä jo seuraamisasennosta, että maahan lakoaa, mutta aivopierun takia käskin istumaan, josta meni maahan. Ja sehän on menetetty peli sen jälkeen, se oli selvästi "the moodissa", jossa sille ei mene käsky jakeluun, vaan jos se on maahanmeno, niin se on. Tehtiin helppoja istumisia, mutta ei ne ole sama asia. Sekin alkoi vähän heittää, kun Taimi ei tehnyt käskyn kuultuaan muuta kuin seurasi namikättä, joten oli aika ottaa aikalisä. Tai siis Aikalisä, kun Aika teki seuraavana. Hehee.

Istumisesta juteltiin treenin jälkeen, että jos se on tässä "moodissa" ei välttis kannatakaan yrittää sen treenin aikana, vaan ottaa sitten muuta, ja tehdä vaikka seuraavana päivänä uudelleen. Koska se tuntuu tosi vaikealle purkaa, ja tila tuntuu vahvistavan itseään. Ainakin niin kauan, kun en keksi mitään parempaa keinoa.

Uudessa setissä Taimi lähti iloriemulla mukaan, tehtiin ihan pari istumista, ne kai onnistui, joten eipä siitä sen enempää. Maahanmenoa ei nyt sitten tehty. Paitsi uudella harjoituksella, jossa lähettelin sitä Riikan ja Heljän luo itse ollen sivussa, ja käskin maahan henkilön lähellä, josta ko. henkilö palkkasi. Eli haemme eteenmenon maahanmenoon sopivaa treenimetodia. Aloin pyytää yhä aiemmin ja aiemmin maahan, ja viimeinen oli jo monta metriä ennen kohdehenkilöä. :) Vittiläinen oli hieno! Ja heitin italianpallon suoraan Taimin päähän palkaksi - siitä kohtalaisesta kovuudesta lienee hyötyä meidän treeneissä!?! Loppuun leikittiin loppupalkkapurkilla, joka jätettiin kentän laitaan, juostiin Sound-of-the-music-tyyliin hypähdellen kentän toiseen päähän, ja parin hienon ja hiljaisen seuraamisaskeleen jälkeen Taimi esitti Kuubanohjusta - Martin titteliä lainatakseni.

Ai, ja meidän kennelnimeksi on sitten hyväksytty Taimiston.