Viimepäivinä on tokoiltu häiriössä ja ilman. Ruutuun on vaikeutta nostettu häiriötavaran myötä, sekä nurmipohjalla, joka on vaikeampi selvästi. Ruudussa pikkuisen taustalla hämää kevään aikana tehdyt eteenmenotreenit. Kaukoja, noutoja ja luoksaria häiriössä, seuraamista enemmän tai vähemmän palkattuna. Tunnaria kotona jo kokonaisilla seteillä, viimeeksi ainakin samoin tein oman nosto ja tuonti, eli varmuus on lisääntynyt, eikä ole tarvinnut sataan kertaan nuuskia, että oliko se ihan oikeasti tämä se minun oma. :) Luoksetuloa tehty kerran, sitä pitäisi tehdä, vaikka onkin aikas kiva.

Liikkeet on hyvällä mallilla, ei pidä liikaa tehdä ettei mene tylsäksi, mutta pitäisi viimeistellä vielä muutamia varmemmiksi erilaisissa paikoissa ja tilanteissa, kuten ruutua. Häiriökäskytreeni oli myös tosi hyvä, koska näkyi miten Taimi lakkasi kuuntelemasta toisen käskyjä.

Aksailuissa eilen ei helle tainnut tehdä meille terää. Arvi väsähti nospaan, joten pidettiin hommat suht lyhyinä. Arvilla on vielä talvikarva niskassa, tytöt sentään ovat jo bikinikierroksella. Taimi ei meinannut oikein lähteä ekalla kiekalla mitenkään päin etenemään. Olipa outoa. :/ Toiselle lähti kuitenkin häntä pystyssä kentälle, tehtiin keinua ja rengasta yksinäisinä innokkaan oloisena, ja pieni ratapätkä loppuherkulle, ne ihan jees. Kaipaako se tiiheämpää palkkausta, pitäisikö ottaa noita itsenäisiä nyt kesällä enemmän, ja jotain irtoomisia, mitä nyt yritetään muutenkin tehdä. Kuumuus ei kyllä ole sen elementti. Kuhiksessa oli kiva käydä taas loppunlenkillä viilentymässä, ja näinpä maailman suloisimman hylje-eläimen uimassa: Vonkan!