Joensuussa rikottiin tänään joku helle-ennätys. Mentiin kasilta treenaamaan Annin ja Neekan kanssa, mutta oli kyllä aika kuuma vielä. Vauhdittomammat liikkeet olisivat siinä mielessä olleen ehkä parempi valinta, mutta ei kyllä asenteissa näkynyt mitään eroa kuumuudesta huolimatta. Laitoin ruudun viereen ja taakse taas kaikenlaista jäynää ja nauhaa ym. ja aloitin Taran kanssa. Tara juoksi oikein hienosti itsensä kooten lähelle ruutua, mutta sitten juoksu senkun kiihtyi kohti yhtä häiriömerkkiä, jonka se bongasi juuri ennen ruutuun menoa. Lähdin kävelemään pois, etten antaisi mitään vahvisteita sille nyt näihin. Uudella yrityksellä se menikin ihan jees, ja sitten vein huilaamaan.

Taimin kanssa otettiin luoksaria kosketusalustalla. Seisomiset napakoitui kyllä hyvin! Maahanmenoja otettiin kanssa, niitä on vaan vaikeampi toistaa, kun palkkaan itse edestä, niin ei saa hyvää uutta vauhtia ilman ennakointiyrityksiä. Ellei sitten lähettäisi taakse oman palkan jälkeen, niin saisi paremman tulon. Pitänee ensi kerralla kokeilla - Taimi tykkää niin kovin takapalkkatreenistä, että juoksee hyvin, joten sitä voisi tosiaan yrittää hyödyntää myös niissä maahanmenoissa.

Toisessa setissä tehtiin ruutua, jossa ensin myöhästyin seiso-käskyn kanssa ja meni yli, eikä linja ruutuunkaan ollut ihan suora, mutta parempi jo kuin näillä häiriöillä viimeeksi. Uusintamenot sitten jo ihan moitteettomia, maahanmeno yhteen. Viimeinen homma oli muutamat suorat luoksarit, joissa vauhdista palkka ihan lopussa, ja viimeinen tehtiin suoraan eteen.

Tara teki uudelleen ruutuja, ne ihan ok mutta herkistelee kyllä helpommin näissä vaikeissa ts. haukkuu mennessä tai kerran juoksi vain vähän ja kääntyi louskuttamaan. Useammat olivat kuitenkin niitä hyviä. Voisi ruveta herkkuriekkupalkkailemaan ruudussa, jospa ne epävarmuudet jäisi vähemmälle eikä se valkkaisi noita merkkejä taas niin helposti. Suunta on kuitenkin nyt hyvä.

Uintien jälkeen tehtiin kotona vielä tunnaria useampi toisto, kun luovutus oli niin hätäinen, että oli kiire sylkeä kapulaaa suusta pienestäkin liikkeestä, koska Taimilla oli NÄLKÄ hyvänen aika. :D Ei siis ehkä paras viretila tehdä tätä liikettä.. Mutta malttia alkoi löytyä. Muuten hyvää työskentelyä, mitä nyt ekassa varmisteli aika paljon, mutta muissa olikin sitten jo tutummat kuviot. Taran kanssa yksi hienon hieno tunnari.